En İyi 10 Anime

Admin
By -
0

 Dışarıda bazı büyük akıl hocası figürleri var, ama etraflarındakilere bilgelik ve şefkat vermek söz konusu olduğunda görevi gerçekten anlayan kim? Anime! Anime! anime ve Japon pop kültürünün diğer alanlarından hangi öğretmenlerin en çok sevgiyi hak ettiğini bulmak için 1406 kişiyi araştırdı. Sonuçlara katılıyor musunuz?

10. Gintoki Sakata, Gintama
9. Shoyo Yoshida, Gintama
8. Hansuke Doi, Nintama Rantaro
7. Iruka Umino, Naruto
6. Keine Kamishirasawa, Touhou Projesi
5. Kakashi Hatake, Naruto
4. Rosho Tsutsujimori, Hipnoz Mikrofonu -Division Rap Savaşı-

Şimdiye kadar, öğrencilerini gerçekten önemseyen ve onlar için en iyisini isteyen çok sayıda sağlam ama adil mentor figürümüz var, ancak sınıfın zirvesine kim geldi?

3. Shota Aizawa, Kahramanım Akademisi

©KOHEI HORIKOSHI/SHUEISHA, MY HERO ACADEMIA YAPIM KOMITESI

Oyların %8'ini alarak üçüncü sırada My Hero Academia'dan Aizawa-sensei geliyor. Hayranları özellikle sert görünümü ile öğrencilerine önem verdiği derinlikler arasındaki kontrastı sevdiler.

2. Satoru Gojo, Jujutsu Kaisen

©GEGE AKUTAMI/SHUEISHA, JUJUTSU KAISEN ÜRETIM KOMITESI

Oyların %10'unu alarak ikinci sırada Jujutsu Kaisen'den selam alan dünyanın en güçlü büyücüsü var. Gojo-sensei'nin rahat kişiliğini ve bir büyücü olarak muazzam gücünü kim sevmez ki?

1. Koro-sensei, Suikast Sınıfı

©YUSEI MATSUI / SHUEISHA, SUIKAST SINIFI ANIME YAPIM KOMITESI

Son olarak, kazanan oyların% 30'unu ezici bir şekilde Koro-sensei oldu! Tamam, bir zamanlar Ay'ın% 70'ini yok etmiş olabilir, ancak işinde garip bir şekilde iyi ve öğrencilerinin her birinin eğitimlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamaya kendini adamış.

Peki, not alıyor musunuz? En sevdiğiniz kişi bu sefer geçmediyse, bize bildirdiğinizden emin olun!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)