CS:GO hayranlarını üzen gelişme. Valve tarih verdi, destek resmen sona eriyor

Blogcheats
By -
0

 

CS:GO hayranlarını üzen gelişme. Valve tarih verdi, destek resmen sona eriyor


Tartışmasız tüm zamanların en ikonik rekabetçi oyunlarından olan CS:GO, birkaç ay önce yerini yepyeni CS2’ye bıraktı. Valve’nin güncellenen CS2 oyunu hem isim anlamında hem de oyun genelinde CS:GO’dan ayrılıyor. Öyle ki Valve, oyunun CS2 olarak adlandırılmasını da bu değişikliğe bağladı.

Bununla birlikte CS:GO için de elbet bir son tarih bekleniyordu; ne yazık ki o tarih de Valve tarafından geldi. Artık CS:GO oynamak için 1 Ocak 2024’e kadar zamanınız var.

CS.GO için destek 1 Ocak’ta sona eriyor

“Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO), 2024’ten itibaren resmen hayatımızdan kaybolacak. Aktarılanlara göre oyun için destek sona erecek ve oyuncular CS2 ile heyecanı yaşamaya devam edecek.


Valve’nin bugüne kadarki en büyük eserlerinden CS:GO, hem Steam’de en çok oynanan oyun ve dünyanın en iyi e-spor oyunu olmayı başardı. Ancak zaman geçtikçe oyuncular oyunun yeni versiyonunu bekledi. Buna karşılık ise Valve, CS2, yani Counter-Strike 2’yi piyasaya sürdü.

Eski oyuna kıyasla yeni bir oyun motoruna sahip olan CS2, sunduğu grafiklerin yanı sıra heyecan verici grafiklere sahip. Eğer CS:GO ile bu serüveni sürdürüyorsanız 1 Ocak 2024 itibariyle CS2’ye geçiş yapabilirsiniz.

Valve’ye göre oyuncular, Counter-Strike 2 özelliklerinin “Beta” menüsünde CS:GO’nun eski sürümü aracılığıyla yine oyunu oynama şansına sahip olacak. Ancak oyun koordinatörüyle uyumluluğa dayalı bazı özelliklerin (örneğin, envantere erişim) sürümü düşebileceği için hatalarla karşılaşabileceği de belirtiliyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

Grandpashabet