Clash Of Clans Bedava Hesaplar

Admin
By -
0

Clash Of Clans Bedava Hesaplar;

Clash Of Clans bir zamanların online strateji oyunları arasında ilk sıralardaydı fakat aynı platformda yeni oyunların çıkmasının ardından üst sıradaki yerini kaybetmiş durumda. Eski kullanıcı sayısı olmasa da bu oyunu hala oynamayı bırakmamış ve yeni başlayan oyuncuların sayısı da oldukça fazla buda demek oluyor ki clash of clans uzun yıllar şuan ki yerini koruyacak.

Sizler için bu yazımızda Bedava Clash Of Clans Hesapları paylaşacağız. Paylaştığımız hesapların hepsi ücretsizdir. Tabi hesaplar öncesinde sizlere ilk önce oyun hakkında detaylı bilgi verelim.


Clash Of Clans Nedir?

Clash Of Clans süpercell tarafından üretilmiş gerçek zamanlı, çok oyunculu, çevrimiçi bir strateji oyunudur. Clash Of Clans oyununda taraflar başka köylere saldırabilmek için askerler üretirler ve hazine avına çıkarlar tabi bu sırada kendi köylerini korumak için savunma sistemleri kurmaları ve bu savunma sistemlerini yükselmeleri gerekmektedir. Oyuncular klanlara katılabilir. Klan kapasitesi en fazla 50 kişidir. Klan içinde sohbet edilebilir ve klan üyeleri yardım için birbirlerine asker gönderebilirler. Ayrıca klanlar arası savaşlarda yapılmaktadır.

Clash Of Clans Bedava Hesaplar

Bedava Clash Of Clans Hesapları

Hesap Mail: flint79-@yahoo.com

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)