PUBG Mobile UC Hilesi 2022

Admin
By -
5

 

UBG Mobile UC Hilesi 2021 gönderim sistemimizi sizlerle paylaşıyoruz. UC gönderimini işlemini yapabilmemiz adına “Tencent Games” firmasından bayi paketi alıp siz değerli müşterilerimize ücretsiz bir şekilde sunuyoruz.

Toplam UC Sayımız : 12.658.000 UC‘dir. Talep olduğu sürece tekrardan bayilik paketi alabiliriz. İşlemleri hatasız gerçekleştirebilmek için aşamaları doğru bir şekilde doldurup ilerleyin. Aşamaları doğru yaptığınız taktirde herhangi bir problem olmadan UC’leriniz oyun hesabınıza yüklenip aktif olacaktır.

Hile Sistemi Şu Anlık Bakımdadır Sonradan Tekrardan Ziyaret Edin!!!


PUBG Mobile UC Hilesi 2022

Sınırsız diye bir özelliğimiz yoktur. Ücretsiz sunduğumuz bu hizmette 1 Kullanıcı maximum 100.000 UC alabilir. İşlemler tamamlandıktan sonra UC’ler minimum 15-45 Saniye arasında hesabınıza yüklenir. Server yoğunluğundan kaynaklı yüklemelerde max 30 DK geçikme olabilir, süre aşımından sonra UC’leriniz hesabınıza yüklenmezse formu tekrardan doldurup gönderin.

PUBG Nedir?

PlayerUnknown’s Battlegrounds, ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur. Oyunda 100’e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar. İstedikleri zaman uçaktan atlarlar ve paraşütleriyle adanın herhangi bir konumuna inerler. Oyuncuların temel amacı çeşitli yerlerden buldukları çeşitli silahlarla diğer oyuncuları öldürüp ölmeden en sona kalan oyuncu olmaktır. Oyun esnasında adanın haritasındaki güvenli alan gittikçe küçülmeye başlar. Harita küçüldükçe oyuncular daha küçük bir alana yoğunlaşırlar ve birbirlerini görüp saf dışı bırakmaları ihtimâli kolaylaşır. Oyunda en son hayatta kalan oyuncu/takım oyunu kazanır.

Oyun ilk olarak 23 Mart 2017 tarihinde Steam erken erişim ile Microsoft Windows için çıkış yapmıştır. Çıkışından yaklaşık 3 ay sonra 4 milyondan fazla kopya sattı. Oyunun ilk ana sürümü Windows platformunda 20 Aralık 2017’de erken erişimden çıkarak yayınlandı. Xbox One versiyonu 12 Aralık 2017’de piyasaya sürüldü. Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 9 Şubat 2018’de Çin’de ilk çıkışını yaptıktan sonra 19 Mart 2018’de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

Yorum Gönder

5Yorumlar

Yorum Gönder